Serveis

REPORTATGE

Cobertura durant tot el dia del fotògraf David Datzira i el seu ajudant. (El fotògraf David Datzira no realitza més d’un casament per dia i no subcontracta a altres fotògrafs.)

Selecció i edició del reportatge fotogràfic d’entre 400 i 600 fotografies.

Galeria Web: selecció d’unes 100 fotografies penjades a Internet. Així podreu enviar directament l’enllaç als amics i familiars.

Entrega d’un USB (32GB) amb caixeta personalitzada. Inclou la selecció de fotografies en alta i baixa resolució sense marca d’aigua. De tal manera que podreu fer les reproduccions i ampliacions que vulgueu, penjar-les a Internet i compartir-les o enviar-les per correu electrònic, a qui vulgueu i quan vulgueu.

OPCIONS

Àlbum Indigo: Àlbum 30 x 40 cm de 100 pàgines amb acabats d’alta qualitat i caixa de transport.

Àlbum fotogràfic: Àlbum 25 x 35 cm de 80 pàgines amb acabats d’alta qualitat i caixa de transport.

Àlbum pels pares: quedeu d’allò més bé amb els pares i els sogres regalant una còpia completa del vostre àlbum.

Reportatge pre-boda: sou esportistes? Us agrada disfressar-vos? Els moments més personals són el testimoni de la vostra relació de parella. Una sessió per gaudir de veritat i anar preparant el gran dia. Una gran opció és aprofitar les fotografies per fer les invitacions del casament.

Reportatge post-boda: quan ja ha passat tot, l’oportunitat perfecta per jugar amb el vestit de núvia i treure’n tot el partit o fotografiar-vos al vostre racó preferit. Mil i una opcions al vostre servei!

Photocall: unes fotografies diferents, un moment que segur que no oblidareu envoltats de disfresses. Un regal diferent pels convidats. Inclou:

    • 2 hores de fotografies al Photocall
    • Attrezzo (disfresses, marcs, decoració…)
    • Fotògraf
    • Galeria web amb totes les fotografies (pública o privada)
    • El Photocall sempre es pot personalitzar (nou material, nova decoració…), així que no dubteu en fer suggeriments!

Impressió de fotografies: servei molt pràctic, perquè els convidats tornin a casa amb la seva foto, el millor record. No fem venda el dia del casament. Impressió de fotografies al moment via wifi. Dues opcions a escollir: 10×15 cm o 15×20 cm.

Per veure els nostres Photocalls podeu visitar el web: www.photocall.cat

TERMINIS D’ENTREGA

Reportatge: entre un i tres mesos del casament.

Àlbum físic: un mes després que n’heu donat el vistiplau.

Si us interessa la meva proposta com a fotògraf de casaments, veiem-nos! Poseu-vos en contacte amb mi i serà tot un plaer parlar-ne!

Podeu veure més casaments realitzats a la galeria.